A #szakmaiság és #közösség a vizsgaidőszakban sem szunnyad, a vizsgák előtt, után, között meglátogattuk a Zwack Unicum Múzeum, Látogatóközpont és Mintabolt kiállítását, lepárlóját és pincéjét.

Láthattunk egy érdekes kisfilmet a család és a márka életéről, mely még közelebb hozta hozzánk a jól ismert magyar kuriózumot, és elgondolkodtatott minket arról, miként lehet a történelem viharait is átvészelve sikert kovácsolni a nehézségek leküzdéséből, összetartásból, barátságból.

Az érdeklődésünknek megfelelően rugalmasan alakított tárlatvezetés során sokat megtudtunk a Zwack termékeiről, azok fogadtatásáról története során, illetve betekinthettünk a készítés folyamatának részleteibe is – sokat találgattunk, de a titkos recept természetesen ezúttal is felfedetlen maradt.

A tárlatvezetés zárásaként két Unicum terméket is megkóstoltunk. Bár a hagyományos íz is kellemes, mégis az Unicum Szilva volt a kedvesebb számunkra.

Köszönjük a Zwack Unicum Múzeum, Látogatóközpont és Mintabolt által biztosított lehetőséget, a látogatás során közelebbről megismerhettük ezt a méltán híres magyar egyedi egyéniséget, az Unicumot, és a Zwack család többi kitűnő termékét is.