Hogyan tegyünk ajánlatot induló robottanácsadó cégként leendő befektetőinknek? Miként becsüljük meg egy vállalat potenciális piacát? Mely tényezők befolyásolják egy-egy vállalat értékpapírjainak értékét?

Tanácsadás tréningünk záró alkalmán Simonyi Tamás, a KPMG Hungary szenior igazgatója rendkívül részletesen mutatta be nekünk a választ számos vállalatértékelési kérdésre.

Az eseményen egy robottanácsadó cég értékelésével és piacra lépésének körülményeivel foglalkozó eset megoldását mutattuk be csapatokban. A vállalatfinanszírozás, vállalateladások, -vásárlások és -értékelések szakértőjeként előadónk rendkívül hasznos visszajelzéseket adott számunkra, és megosztotta velünk, miként érdemes megközelíteni komplex vállalatértékelési kérdéseket.

Ezúton is köszönjük Simonyi Tamás Úrnak a felettébb tanulságos eseményt, amely számos szakmai kérdésben elgondolkodtató útravalóként szolgált számunkra!

Köszönjük továbbá partnerünknek, a Dúzsi Tamás Pincéjének, hogy díszdobozos borukkal köszönhettük meg előadónk munkáját.