Kreatív tevékenység-e a problémamegoldás a projektmenedzsmentben?

Határozottan igen! Projektmenedzsment tréningünk utolsó alkalmán Tóth Tamás Péter Business Analyst Team Lead három megtörtént projektet mesélt nekünk, mindegyikben egy-egy felmerült problémával. Csapatokban gondolkodtunk megoldási alternatívákon, majd közösen megvitattuk az ötleteinket és megismertük a valóságban alkalmazott megoldást is. Bár több gondolatot is kibontottunk, a projekt beszállítójának rossz kalkulációjára, a szoftverfejlesztés kérdésére és a jóváhagyási rendszer kihívásaira be kell valljuk, nem számítottunk.

Köszönjük Tóth Tamásnak mind a záró alkalmat, mind az egész féléves munkát! Gyakorlatias feladatokon, példákon keresztül sokat tanultunk a projektmenedzsment szépségeiről és kihívásairól, amely remekül kiegészítette a tanulmányaink során megszerzett tudásunkat.

Továbbá köszönjük partnerünknek, a Dúzsi Tamás Pincéjének, hogy egyik legkiválóbb borukkal és a következő Dúzsi borkóstoló rendezvényen való részvétel lehetőségével köszönhettük meg előadónk egész féléves munkáját.