VFK online

Online marketing tréningünk utolsó alkalmán megfordult a kocka, vagyis az eddig elsajátított tudás birtokában mi prezentáltunk Sipos Zoltánnak és Vavrek Balázsnak, a Marketingszöveg.com vezetőinek.

Bemutattuk, hogyan is képzelnénk el a Vállalkozásfejlesztés Klub következő nyílt napját. Készítettünk többek között Facebook poszthoz tartalmakat, hírlevelet, regisztrációs felületet, szórólap designt. Minden csapat másra helyezte a hangsúlyt, így eltérő, de annál kreatívabb ötletek születtek, amelyek hasznosak lehetnek számunkra a jövő évi tagfelvételünkkor.

Nem minden tét nélkül igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból, hiszen a legjobb csapat vendégként részt vehet a 2019-ben megrendezésre kerülő Content Plage rendezvényen a Kreatív Kontroll Kft. jóvoltából. Azonban a többiek sem üres kézzel mentek haza, hiszen a Kreatív Kontroll anyagaihoz kaptunk egy éves előfizetéseket.

Mégegyszer köszönjük Vavrek Balázsnak és Sipos Zoltánnak, hogy javaslataikkal elláttak bennünket, illetve hasznos tapasztalatokkal és értékes díjakkal zárhatjuk le féléves tréningünket.

Továbbá köszönjünk partnerünknek, a Schunk Pincének, hogy kiváló borukkal köszönhettük meg a tréningeket.

VFK online

VFK online
VFK online
VFK online
VFK online