Az IPMA Magyarország és a Vállalkozásfejlesztés Klub együttműködésének eredményeként  májusban megvalósult az első egyedi, Corvinusos IPMA Student Projektmenedzsment vizsgaalkalom, amelyen 35 hallgató vett részt.

Ezúton is gratulálunk a vizsgát sikeresen teljesítő hallgatótársainknak, akik ettől fogva Junior projektszakértő minősítéssel rendelkeznek!

Továbbá, köszönjük az együttműködési lehetőséget Rozsovits Péternek, az IPMA Magyarország Vizsgaközpont ügyvezetőjének, valamint oktatóinknak az eddigi projektmenedzsment ismereteket és a vizsgaalkalom szervezésének támogatását.

Ha lemaradtál, ne aggódj! Kövesd a Facebook oldalunkat, hogy értesülj a szakmai lehetőségekről.

Elérhetőségünk: https://www.facebook.com/vallalkozasfejlesztesklub/

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal az info@vfkbce.hu e-mail címen.

Hiteles minősítést szeretnél projektismeretedről?

Az IPMA Hungary immár 17 éve teszi elérhetővé a hazai projektmenedzsment szakmában a nemzetközi szinten egyedülálló, kompetencia alapú minősítését. A többszintű minősítési rendszerben a diákok számára a Junior projektszakértő, azaz az IPMA D Student fokozat megszerzése ajánlott. Ezen oklevél egy biztos mutató a munkáltató és a piac egyéb szereplői számára egy standard projektmenedzsment tudásról, amire kiválóan lehet a munkahelyen építeni.