A Vállalkozásfejlesztés Klub alapítói 2017 nyarán egy szakmai alapon működő közösség létrehozását tűzték ki célul. Egy olyan közösségét, ahol azok a vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgatók is kiteljesedhetnek a különböző szakmai és tudományos életet érintő tevékenységekben, akik szívesen csatlakoztak volna különböző szakmai tevékenységet végző szervezetekhez, de erre sajnos a mesterszakos tanulmányokból fakadóan nem volt lehetőségük.

Kik vagyunk?

Mi mindannyian másod- és harmadéves vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgatók vagyunk. Legtöbben keresztféléven kezdtük meg tanulmányainkat a Budapesti Corvinus Egyetemen, így lassabban ismertük meg egymás szakmai ambícióit. A sors mégis keresztezte útjainkat, és szeretnénk, ha a következő generációs “vállfejlesek” már akár az első félévükben komolyan becsatlakozhatnának a hallgatók tevékeny köreibe. Hiszen már az első félévben írhatsz TDK-t, járhatsz esettanulmány versenyekre és elkezdheted gyűjteni a pluszpontokat egy Erasmus félévre, persze ha tudod, hogy kihez fordulj a fenti kérdéseket illetően.

Mit akarunk?

Olyan inspiráló közösséget kívánunk létrehozni, melyben a vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgatók szakmai fejlődését a kar oktatóival, már végzett hallgatókkal karöltve támogathatjuk. A szakmai közösségben való önmegvalósítás kibontakoztatása a célunk, mely a vállalkozásfejlesztés mesterszakon végzett hallgatók közötti kapcsolatra épül és erősíti azt.

Kikhez szólunk?

Mindenkihez, aki BCE vállalkozásfejlesztés mesterszakon végzett, végez vagy végezni fog! A szervezet erejét az adja, hogy nemcsak az aktív hallgatókra támaszkodik, hanem mindazokra, akik életében aktív szerepet játszott a szak.